Her få du lige et tip til en super nem, sund og lækker cremet suppe. Det er den bedste aftensmad her i huset, fordi den også mætter så godt. Nogle gange snupper vi et stykke lækkert brød til. Andre gange smutter der lidt kyllingekødboller fra Mou ned i. Denne gang havde vi et lille stykke fisk tilbage fra dagen før (stegt Lange) og det skulle da prøves. Mums, det fungerede så fint.

Til to personer brugte jeg en halv butternut, en porrer, lidt gul bede og et par hvide gulerødder. Det blev kogt mørt med groft salt og en halv grøntsags bouillon. Lidt barista havremælk fra ”Naturli” gav lige det sidste. Glemte et par stængler bladselleri, der så kom i, lige inden at jeg blendede. Fisken blev varmet i mikroovnen og vupti, så var der en gang aftensmad.

En opskrift på sund mad. Fylder det meget i mit liv? JA. – en del.

Når jeg så skriver, at det handler om andet end mad (og motion), så er det vel en sandhed med modifikationer.
Så taler jeg ikke sandt? – Jo da.

Forvirret – så følg med her. 😊

Min rejse mod stabilvægt

På min rejse mod at opnå stabil vægt, har jeg prøvet mange forskellige slankekure og fulgt forskellige ”mad- religioner”. Har lyttet til den ene veninde og den anden kollega og så videre.
For at gøre historien kort, så virkede det ikke. I hvert fald ikke længe nok til, at der var tale om stabil vægt.

Det der virkede, var da jeg begyndte at tænke på mad (og motion) på en anden måde.
Ved at se tilbage på de erfaringer, jeg trods alt havde fået med mig. Og ikke mindst – stille mig selv nogle spørgsmål, når jeg var på vej ud til ”slikskuffen”. Så fandt jeg min egen rytme i det at spise (og motionere), så jeg ikke tog på igen.

Hvad kan du så gøre?

Min pointe med, at det ikke kun handler om mad (og motion) er, at jeg har fået et meget mere nuanceret forhold til mad. F.eks. er det ikke noget mad der er forbudt. Omvendt er der noget jeg kun spiser ”én gang om året” – fordi jeg har taget et bevidst valg.

Det vigtigste i alt det her, er at vi hver især finder vores egen metode. Finder fred med de valg vi tager. Ikke slår os selv i hovedet, hvis vi ikke lige kan komme tilbage på sporet. I stedet for skal der spørges ind til, hvorfor det er svært at sige nej. Hvad kan du gøre lige nu, for at overvinde trangen.

Derfor er det også rigtig dejligt, når mine klienter deler min begejstring for de redskaber, der bliver præsenteret for dem på mine forløb og workshops.

Så ja – det handler om mad alligevel – men på den gode måde.