Om mig / Kontakt

Hvem er jeg:

Jeg hedder Karina og er optaget af, at det er med de små skridt, vi kan gå hele vejen.
Jeg er selv gået hele vejen i forhold til at opnå en stabil vægt.
Det var et stort ønske i mange år. Og var jeg da bare kommet i mål noget før.

Du behøver ikke vente længere, jeg vil gerne hjælpe dig.

Mit fokus forsvandt ofte i hverdagens “larm”. Det var børn, job, og fritidsaktiviteter, der naturlig nok tog min opmærksomhed. Når så andre udfordringer kom oveni, så var det at passe på vægten, ikke det der fyldte mest. Det har jeg været ked af i mange år.

Først da jeg knækkede koden, og fik små ændringer implementeret i hverdagen, og fandt en metode til at de blev hængende, gik det den rigtige vej.
Det begyndte faktisk med en rødkålssalat.

Læs eventyret om Lilla og kvinden der ville tabe sig her (link på vej)

Hvad siger andre om mig:

Serieøs, oprigtig og empatisk er nogle af de ord, jeg ofte hører.
“Du er god til føre mennesker fra A til B, når de står i en situation, som de ikke selv kan klare.”  – fra en tidligere kollega.
Tidligere klienter fortæller, at jeg er meget nærværende, når de er i forløb hos mig.
De føler sig set og hørt.

Min baggrund:

I 2000 blev jeg uddannet ergoterapeut. Ergoterapeutuddannelsens grundstene er at se på det hele menneske, og med empati og nærvær at finde løsninger, der passer til situationen lige nu.
Ergoterapeuter udreder og afhjælper mange situationer i menneskers dagligdag, når en livssituation ændres fra det kendte.
Mit arbejdsliv har således været præget af at tage udgangspunkt i det enkelte menneske, deres værdier og motivation.  Jeg har erfaring fra både somatikken og psykiatrien.

Efteruddannelser:

Efteruddannelser inden for coaching og mindfulness, har givet mig indsigt i metoder, som i kombination med de ergoterapeutiske metoder og redskaber er det perfekte match til at hjælpe dig med din forandring.
Og ikke mindst livest skole.

Har du spørgsmål så tøv ikke med at kontakte mig.

Kontakt@k-hillerup.dk