Blog

Her kan du læse om min rejse til stabil vægt - fortalt som små temaer - der hver især samtidig giver bud på redskaber mine klienter benytter sig af.

Har du stadig gejsten?

Har du stadig gejsten?

Har du stadig gejsten?   Sådan spurgte jeg forleden en af mine klienter, der inden længe skal stå på egne ben. "Har du stadig gejsten til at opnå dit vægttab?" Forløbet er ved at slutte. Men inden vi når den obligatoriske opfølgende samtale, ”tjekker jeg ind” på...

læs mere
Madjunglen på nettet

Madjunglen på nettet

Stort set alle har en mening om mad. Mange har skrevet bøger om det. Nogen af dem har også taget specifikke uddannelser. Og på internettet kan vi så finde ”det hele”.Så at finde rundt i madjunglen er ikke let. Måske du også husker, hvor mange ting der over år ændre...

læs mere
Mad interesserer alle

Mad interesserer alle

Temaet mad - interesserer de fleste. 👍 Sund kost!Er der noget vi altid kan diskutere, så er det da, hvad vi skal spise for at tabe os (frigive vægt) eller holde vægten. Mulighederne er lige så forskellige, som det antal rundt om bordet, der giver sine meninger...

læs mere
Skaber fokus forandring?

Skaber fokus forandring?

Kan du skabe forandring med fokus? Det korte svar er ja. Der hvor du lægger din opmærksomhed, er der du kan ændre noget. Netop fordi det nu er dit fokus. Der hvor du samler din energi.Jamen så må vi da i gang med at forandre. Det kan da kun gå for langsomt. Jeg kunne...

læs mere
Grønt er også godt for øjnene

Grønt er også godt for øjnene

Grønt er ikke kun godt for øjnene På ”min lange rejse”, som bedst beskriver mit vægttab på i alt 22 kg., er jeg blevet glad for det grønne. Grøntsager som jeg aldrig havde tænkt, jeg kom til at spise. Altså uden at de som minimum var suppleret af andet, der kunne tage...

læs mere
Det handler om mad alligevel

Det handler om mad alligevel

Her få du lige et tip til en super nem, sund og lækker cremet suppe. Det er den bedste aftensmad her i huset, fordi den også mætter så godt. Nogle gange snupper vi et stykke lækkert brød til. Andre gange smutter der lidt kyllingekødboller fra Mou ned i. Denne gang...

læs mere
Mad og følelser

Mad og følelser

Mad og følelser: Det er er et faktum, at det ikke er os alle forundt at kunne spise lige, hvad vi har lyst til. Og lige så meget vi vil – uden at tage på.Derfor ser vi måske også lidt ”misundeligt” til, når dem der ingen udfordringer har på den kant, bare tager stykke...

læs mere
Det er næsten altid kl. 16.

Det er næsten altid kl. 16.

Det er næsten altid kl. 16 Kender du det også, at sulten kommer der sidst på eftermiddagen. Vi ved jo godt, at det snart er spisetid. MEN … det ændrer ikke ved at alt, der bare minder om lækkerier, ligger og kalder i skufferne. Det er noget jeg ofte hører fra nogle af...

læs mere
De små skridt tæller også

De små skridt tæller også

Små skridt - ja den livsfilosofi kan bruges i mange henseender. For selv med små skridt, kan vi komme langt. For mig blev det starten til en stabil vægt. Ved bl.a. at se tilbage på, hvad der havde virket, og så tage det bedste med derfra. Indføre en ting ad gangen. Og...

læs mere